FCS Business

FCS Business Sønderborg logo          Erhvervsklub FC Sønderborg

Næste arrangement:
– Ikke planlagt noget endnu

Tidligere arrangementer:
– Oplæg med tidligere landsholdspiller Martin Jørgensen
– Topkamp mellem Brøndby og FC København på Brøndby stadion
– A-Landskamp mellem Danmark og Portugal
– Oplæg med Jens Hammer Sørensen (Sportschef i Hobro)
– Oplæg med Sepp Piontek

 

Inspirationsfilm:

 

Arkiv:

Oplæg med tidligere landsholdspiller Martin Jørgensen:

FC Sønderborg erhvervsklub holdte i samarbejde med Sønderjyllands Revision i dag et oplæg med Martin Jørgensen på hotel Scandic i Sønderborg. Sportschef Rasmus Andreassen fortalte kort om forventningerne til den kommende sæson og den nye talentchef Adam Vest blev kort præsenteret.

Martin Jørgensen holdte sit foredrag – Viljens styrke.

Martin fortæller om sin karrierer med en indlevelse og en ærlighed som fodboldspiller som fangede os alle. Der kom mange små sjove historie om tiden i italiensk fodbold, i Champions League, på landsholdet og i dansk fodbold.

Martins største oplevelse som spiller er kampen mod Brasilien, hvor han scorer efter 2 minutter, det endte dog med et nederlag på 3-2.

Martin har været inde omkring landsholdet som træner under Morten Olsen.
Martin har også været U14 cheftræner i AGF

Martin lever i dag af at kommentere fodbold på tv3 og er direktør i eget rejseselskab som laver fodboldture.

Sønderjyllands Revision havde lavet en lille lodtrækning efter foredraget og vinderen blev Tobiaz som vandt en flot landsholdstrøje. Tobiaz var så heldig at han var med sin far til aftenens arrangement.

 

FCS Business 2 november 2016 – Champions league tur til FCK – Leicester i Parken
Så er det igen mulighed for at få en unik oplevelse sammen med FCS Business.

thumbnail of invitiation-fcs-business
FCS Business møde – Torsdag den 26 maj 2016
Så er det igen et arrangement med FCS Business
Klik på nedenstående for at læse mere og hvordan man tilmelder sig til denne spændende øl aften.

thumbnail of Invitiation- FCS Business, ølsmagning 26. maj 2016

 

FCS Business møde – Torsdag den 4 februar 2016

I torsdags den 4 februar 2016 var FC Sønderborgs nye erhvervsnetværk, FC Buisness samlet for første gang, i alt var 35 erhvervsfolk fra området med. Det var et par spændene timer i lokalerne ved Helsam i Sønderborg. Henrik Laun Petersen fra styregruppen i FC Business bød velkommen, herefter fortalte Susanne Schou om Helsam og deres virksomhed.

Rie Bramsen fra Bramsen Business stod for dagen tema som var:
Verden forandre sig konstant og med eksponentiel hastighed som aldrig før.

Afslutningsvis fortalte Rasmus Andreassen, sportschef ,om visionerne for FC Sønderborg frem mod 2020.

Alt i alt nogle gode timer hvor der blev dannet nye og gode kontakter på tværs af deltagerne. Har du lyst til at blive en del af netværket så kontakt Rasmus Andreassen, FC Sønderborg

FCS business_2 FCS business_1

 

FCS Business går i luften den 28. januar 2016

Medlemmerne i FC Sønderborg erhvervsklub får nu endnu en grund til at mødes. Det sker når FCS Business går i luften den 28. januar 2016. Det er hensigten at give lokale erhvervsdrivende et forum for at mødes i inspirerende rammer, hvor der er mulighed for at lave forretninger, videndeling og sparring, referenceudveksling samt blive en del af et personligt og fagligt netværk. Møderne vil blive ledet af erfarne og professionelle facilitatorer. Bag netværket står en gruppe af lokale erhvervsdrivende.

”Jeg glæder mig over at vi nu kan tilbyde vores mange sponsorer endnu mere i FC Sønderborg regi. Vi har gennem de sidste mange år haft fokus på talentudvikling. I den forbindelse er jeg er overbevist om at vi kan være med til at dele vores erfaringer og viden med det lokale erhvervsliv således, at vi sammen kan flytte os og gøre Sønderborg endnu mere attraktivt.” udtaler en glad og optimistisk Sportchef i FC Sønderborg Rasmus Andreassen.

En anden central figur i FCS Business er Rie Bramsen. Hun er en af de personer som skal være med til at facilitere møderne og sikre at alle går derfra med ny viden. Om projektet udtaler Rie, ”Vi vil være med til at sætte Sønderborg på landkortet, ved bl.a. at kunne tiltrække de bedste talenter til området. Dette kan ske ved at virksomhederne udvikler sig og arbejder sammen om at dele viden og skabe de bedste vilkår for at fastholde og tiltrække den nye generation af medarbejdere. I det nye netværk vil virksomhedslederne bidrage med egne erfaringer og få mulighed for at profilere virksomheden. Vi har så mange spændende virksomheder i området, så hvorfor ikke udnytte deres erfaringer og dele den viden med hinanden, i et dynamisk netværk”

FCS_Business