Nyheder

FC Sønderborg satser på ungt trænertalent.

07-12-2021 -


Ny cheftræner udgives i samarbejde med Broager Sparekasse, Linak og Sønderborg Kommune.

 

FC Sønderborg har valgt at udpege 18 årige Safdar Ibrahimi som ny chef for de unge talenter på U14, som med en godkendt sæson, betyder at U14 også i foråret spiller i liga 2A.

Safdar har i sidste sæson været assistent på U14 og har været i FC Sønderborg i 1 1/2 år, her har han vist, at han er et stort trænertalent med fokus på udvikling og masser af engagement, både i de daglige træninger men også i kampforberedelserne.

Valget af Safdar er ikke tilfældigt, at han bliver den yngste cheftræner i FC Sønderborgs historie, betyder at vi tror nemlig på hans trænertalent og hans fremtiden i FC Sønderborg siger sportschef Erik Nielsen.

Jeg glæder mig rigtigt meget til foråret, hvor jeg skal stå på sidelinjen som cheftræner. Det bliver spændene, at jeg kan komme med mine egen ideer og stå på mine egne ben. Jeg kender holdet rigtigt godt, så jeg ved lige præcis hvilke knapper der skal drejes på, så vi kan spille flot fodbold siger Safdar Ibrahimi. 

Jeg kom til FC Sønderborg for halvanden år siden som assistenttræner. Det er første gang jeg skal være cheftræner, og jeg glad for at FC Sønderborg tror på mig, så de nu belønner mig med en cheftræner rolle i overbygningen, slutter Safdar.

FC Sønderborg er også rigtig glad for at kunne meddele at Peter Nielsen bliver assistent træner på U14 kommende sæson. 

 


Sportschef

Erik Nielsen
Tlf. 42 91 16 31
Mail: fcssportschef@gmail.com

Head of Coaching

Johnny Mølby

Mail: Johnnymoelby@gmail.com

 

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk