Nyheder

FC Sønderborg træner bliver konsulent for SB’s børnefodbold i foråret

08-01-2020 -


Det næste halve år skal FC Sønderborgs kommende U13 træner, Simon Juhl, fungere som konsulent for Sønderborg Boldklubs børnefodbold, med særligt fokus på U12.

Simon skal være sparringspartner for trænerne omkring U10-12 i Sønderborg Boldklub. Han skal samtidigt teste og afprøve nogle af de tiltag, som FC Sønderborg er i gang med at søsætte for at forbedre, inspirere og strukturere moderklubbernes børnefodboldtilbud. 

Det er vigtigt at understrege, at udvælgelsen til FCS's U13-hold som hidtil sker gennem de af FC Sønderborg planlagte talenttræninger om fredagen samt træningssamlinger, træningsdage, kampe osv. Det er altså ikke en forudsætning, at man er en del af Sønderborg Boldklub for at komme i betragtning til at være en del af den kommende U13-årgang.

Det er fortsat Simon Juhl, der sammen med de øvrige trænere, er ansvarlig for talenttræningen om fredagen i FCS regi. 

Simon fortæller følgende om det arbejde, som han skal lave i foråret:

”FC Sønderborg er en del af DBUs licenssystem, hvor vi har en licens som er særligt specificeret mod U10-U15. I licenssystemet er vi forpligtet gennem krav til, at vi arbejder målrettet med at opkvalificere, strukturere og inspirere alle vores moderklubbers børnefodbold, og set i det lys, så giver min konsulentindsats i SB rigtigt god mening. Jeg vil her få mulighed for at afprøve, teste og opkvalificere mange af de tiltag, som vi arbejder målrettet hen mod at kunne implementere i løbet 2020 i alle vores moderklubber.”

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk