27-04-2022 -

Kampreferater udgives i samarbejde med Broager Sparekasse

U13 Liga 1

OB - FC Sønderborg 2-1 (2-1)

Hjemme igen efter en turneringssejr i Holland og med god energi og godt humør tog vi i den her weekend til Ådalen hvor vi mødte vi OB. Det er et sted hvor der altid er svært at spille og det blev det også denne gang. Men vi gjorde det godt. Som forventet havde OB bolden mest og de var også farlige i første halvleg hvor det tit lykkes dem at vende centralt og blive retvendt - herefter kunne de sætte spillet. Havde de bare scoret på sådan en situation havde det været ok men i stedet score de deres første mål på en lang bold hvor de løber fra os - lidt for nemt hvor vi ikke får lagt pres på boldholderen og ikke var helt klar bagved. 2 mål score de på en omstilling. Vi har bolde men taber den fordi vi dribler lidt for meget og på omstillingen score De. Vi får kort tid efter udlignet på et godt gennemspiller angreb hvor Aryan score i langt hjørne. Super afslutning og super opspil. I slutfasen får vi en god omstillingsmulighed hvor vi er alene med målmanden hvor vi desværre brænder. 2 halvleg får vi lidt modvind og bliver presset længere tilbage på banen men vi formår at stå bedre centralt og det gør at OB ikke får mange store chancer. Men vi må dog takker vores målmand for et par klasse redninger. I slutfasen kunne vi godt have stjålet et point men desværre var det ikke kvalitet nok i den sidste aflevering. Men en godkendt kamp hvor vi med lidt held kunne have fået 1 point med hjem, men når det er sagt så var OB det bedste hold på banen. De var utrolige gode med bolden. Vi var farlige i vores omstillinger. En god kamp der endnu engang viser vi godt kan være med på bedste niveau. Nu skal det bare til at give point også. Dem tager vi næste weekend i Kolding. Målscore: Aryan

U14 Liga 2A

BBB/SB-FCSønderborg 2-0 (1-0)

Fredag d 22 april var U14 i Odense til bundopgør i liga 2A puljen. Vi startede kampen med godt spil og var spilstyrende. BBB spillede med høje bolde og var farligst på omstillinger. Mads Auerbach rammer stolpen på et langskud og vi har flere meget nærgående forsøg. I den modsatte ende kommer BBB ikke til mange chancer udover et enkel hovedstød som Emil med en fantomredning får reddet. Stik imod spil og chancer er det alligevel BBB som kommer foran 1-0 i de sidste sekunder af 1 halvleg. Vi presser højt og BBB spiller en høj bold over vores bagkæde som deres angriber løber op og sender i mål. 2 Halvleg ligner meget første. Vi er spilstyrende uden at komme til de store chancer. BBB får en række farlige omstillinger pga. personlige fejl. Der er ikke de store målchancer men vi er dog tættest på en udligning. Med 5 minutter kommer BBB dog foran 2-0 på et mål som meget ligner deres første. En høj bold over vores bagkæde som deres angriber kan løbe op og score på. Næste kamp er fredag d 29/4 hvor vi skal til Århus og møde topholdet HEI.

U15 Liga 1

VRI - FC SØNDERBORG 3-1

Første Halvleg Vi starter på bolden og starter som vi aftaler. Vi kommer godt og efter 10 min får Albert bolden foran feltet og snyder sin mand og afslutter fladt i det lange hjørne 0-1 vi spiller virkelig godt, vores presspil fungere der resultere i de må spille på lange bolde. Vi forstætter de gode spil med har mulighed for 0-2 da Albert kommer ned mod baglinjen og ligger den til Fredrik som lige får den diegeret forbi målet.. Vi går til halvleg med 1-0 føring. I halvlegen snakker vi skal forstætte vores godt spil. Anden halvleg Vi kommer ud og forsætter Men efter nogle minutter mister vi bolden uden foran eget felt og de straffer os og udligner til 1-1. Vi får spillet os frem til nogle men små chancer men vi bliver desværre ikke rigtig dårlige og vi bliver fanget på en kontra da vi mister bolden men dommeren forbliver tavs og de Direkte mod mål på stolpen og ind 2-1. Og slutningen af halvlegen gør vi mere offensivt tilværks og det resultere i et gennem spillet angreb og kold afslutning 3-1 Vi spiller alt i alt en rigtig god kamp desværre er marginaler ikke på vores side og taber kampen 3-1. Vores næste kamp er hjemme mod næsby d 30/4-22 kl14.00

U17 Liga 1

Varde IF - FC Sønderborg 0-1 (0-0)

Efter et par kampe med dårlige resultater. Var det vigtigt med sejr, så vi kunne få noget selvtillid tilbage til holdet. Det viste drengene ved og være koncentreret fra start. Men med en knoldet græsbane,som gjorde det svært at spille bolden rundt. Blev det en kamp, med mange fejl afleveringer. Men heldigvis var vi bedst i anden halvleg. Hvor vi virkelig spillede nogle flotte opspil. Som resulterede i en enkelt scoring. Det blev lidt til en arbejdssejr, men stadig fuld fortjent. Ud fra vi blev snydt for straffespark 2 gange. Vores næste kamp spilles på Søndag i Fredericia. Målscore: Lukas Borchers

U19 Liga 2

Vores drenge så frem til at tage revanche for nederlaget mod Gauerslund som vi følte vi skulle have slået. Derfor var det også en træls oplevelse da Hatting-Torsted meldte afbud på kampdagen