27-02-2023 -

Pæsenteres i samarbejde med Broager Sparekasse

U13

Årslev BK - Fc Sønderborg 0-2 (0-2)

Første turneringskamp er altid spændende, både drengene og træneteamet har glædet sig rigtig meget til at spille første kamp.

De første 15-20 minutter bliver spillet meget nervøs for begge hold. Vi ville ikke lukke dem for meget ind i kampen, det var en intens kamp som gjorde disse betingelserne lidt svære. Efter 20 minutter sidder vi meget på spillet og dominere i kampen.

I det 30. min finder Strüssmann, Kalle foran målet som med stort kølighed lopper bolden over keeperen til 0-1. Blot 2 minutter senere finder Strüssmanns aflevering Liam, som kopier mål nummer 1 og lopper den over Årslev keeperen for anden gang til 0-2.

I anden halvleg kommer Årslev ikke med det store. Vi skaber noget store chance, med lidt skarphed kunne vi score 2-3 stykker mere, men vi kan køre kampen stiller roligt hjem.

Målscore Kalle 1 og Liam 1

Næste kamp er på lørdag d.4.03 kl.11 hjemme mod FC Skanderborg.

U15

FC Sønderborg vs Middelfart 3-1 (0-0)

Så kom weekenden vi alle har set frem til hvor der skulle spilles om point igen. Vi fik besøg af Middelfart som vi også var i pulje med sidste sæson hvor der blev til et nederlag og en sejr. Så det ventede os en tæt og jævnbyrdig kamp. Det blev der også og den stærke vind gjorde at det blev lidt svært at spille poleret fodbold. Men vores filosofi er at vi vil spille fodbold lige meget hvad og det lykkes faktisk ret godt. Selv med modvind i første halvleg formår vi at komme til de største chancer gennem rigtig boldomgang.

Vi var super tilfredse med at komme til halvleg med 0-0 og snakket om at vi skulle blive ved med at styre kampen ved et holde fast i bolden så skulle chancerne nok komme. Men det er Middelfart som kommer bedst ud til 2 halvelg og formår at trykke os helt tilbage på egen banehalvdel de første 5 min men stille og roligt får vi os spillet ind i kampen igen og får taget kontrollen og vinder også helt fortjent. Vi spiller en god kamp - står rigtig godt defensivt og er gode når vi har bolden. Vi skaber en del chancer hvoraf de tre bliver omsat til mål.