28-09-2022 -

Pæsenteres i samarbejde med Broager Sparekasse

U13

Aabenraa - FC Sønderborg 0-7

Vi var en tur i Aabenraa, få at spille pokalkamp. Vi mødte et Aabenraa hold uden tro på selv og ingen selvtillid. Vi spiller en meget kontrollerne kamp hele vejen, uden Aabenraa bliver rigtig farlig. Selv om vi kommer hurtigt på scorings tavle, så er drenge meget ydmyge og arbejder hårdt. Store rose til alle drenge med en god præstation i pokalkampen. Det bliver spænende og se hvor langt, det bliver vores i pokal eventyr.

Mål:

Liam Bailey 3

Christen Strüssmann 2

Mikkel Iversen 1

Mads Ebbesen 1

Fc Sønderborg - MG & BK 5-0

Efter en god kamp i midt ugen i pokalkampen, skulle vi tage imod MG & BK hjemme i Sønderborg i DBU-turneringen. Vi starter som vi sluttet i vores pokalkamp. Vi spiller med masse af selvtillid og tro på os selv og det gør, at vi hurtig kommer på måltavlen. Da vi går til pause stå der 3-0. I løbet af kampen mister vi tålmodigheden og spiller meget direkte, vi snakker i pausen om at vi skal være rolig og have mere possession på bolden. Slut resultat 5-0. Det er dejligt at se drenge producere en masse offensive situationer i løbet af kampen. Ud over det er det også godt at se at vi holder 0 igen,

Målscore:

Damian Ogbe 2

Liam Bailey 1

Adam Paraschiv 1

U15

FC Sønderborg - Sanderum 0-2 (0-0)

I weekenden skulle vi endnu en tur til Fyn og spilles mod Sanderum. De havde endnu ikke fået point i denne sæson men samtidig et hold vi mødte sidste sæson hvor der ikke lykkes at vinde. Så vi hviste godt det var et godt hold vi skulle over og møde. Desværre lykkes det heller ikke denne gang at tage de 3 point med hjem. Vi kommer rigtig godt igang med kampen og og ligger et godt pres på dem. Det lykkes at få bolden spiller godt rundt og vi kommer faktisk til 2-3 store chancer som vi burde have scoret på. I slutningen af halvlegen får vi et hjørnespark som ligger perfekt - løbet i feltet er perfekt, men af en eller anden grund lykkes det at skyde ved siden af målet. Vi holder dem fuldstændig væk fra chancer i første halvleg.

I halvlegen aftaler vi at fortsætte og det synes jeg vi gør - men det lykkes ikke at blive farlige på den sidste 1/3 del i anden halvleg. Vi holder stadigvæk dem væk fra chancer selvom de er lidt mere på bolden. Men som det så ofte sker - ud af ingenting bliver et indlæg farlig. En af Sanderum spillerne vælter vores målmand og den anden sparker bolden ind. Det hele sker i det lille felt så underligt vi ikke får et frispark. Sanderum score også til 2-0 efter et hjørnespark som vi fejlvurderer og de kan nemt score. Derfra blev det rigtigt svært og Sanderum kæmpede og forsvarede sig godt.

Vi kendte desværre ikke vores besøgelses tid og score man ikke på ens chancer så bliver det svært. Jeg synes vi spillede en ok kamp - men manglede det vigtigste at kunne score på ens chancer. Efter kampen står man med en bitter følelse. Det var en kamp vi skulle og burde have vundet også målt ud fra chancer.

FC Sønderborg - Ringkøbing 3-4 (2-1)

Topholdet var kommet til Sønderborg og det kræver en sejr for at holde os i top-3 som er vores ambition. Det lykkes desværre ikke på en dag hvor vi total glemmer at spille fodbold de sidste 15 min af kampen på trods af vi er foran 3-1. Vi taber de sidste 15 min med 3-0 og taber kampen 4-3 til et hold vi skal slå.

Vi har chancer nok både i første og anden halvleg til at afgøre kampen og vi skulle vel have scoret 8 mål i den her kamp. Det gjorde vi ikke og tabte til et hold der kendte deres besøgelsestid. Vi må op på hesten igen.

Målscore

Enis 2

Theo 1

U17

FC Sønderborg - Oure Fodbold Akademi 4-2 (2-1)

Vi fortsætter med fuldt tryk fra start. Og får allerede scoret efter 1 min. Vi bibeholder det høje pres, som har virket i de 3 første kampe. Men Oure sparker rigtig mange dybdebolde i vores bagrum. Og det lykkes dem at udligne til 1-1. Vi er ikke gode til at lukke ned mand/mand. Og må derfor skifte formation, som vender hele kampen til vores side. Lige inden halvleg kommer vi foran, på et flot afviklet hjørne.

2 halvleg er vi styrende fra start,og finder mange frie rum. Vi kommer til RIGTIG mange chancer, og Oure er heldig at kampen kun ender 4-2.

Jeg er meget tilfreds med holdes tilgang til kampen. Vi virker skarpe under opvarming, og kommer med positiv energi. Og måden vi omstiller os taktisk, som gør vi vender kampen.

Lidt mere kvalitet i vores afleveringer.

Men det arbejder vi videre med.

Målscore:

Albert Rrahmani x 2

Nelson Mwange

Kasper Grau

Vejle Boldklub - FC Sønderborg 6-1 (3-0)

Søndag blev en kamp, hvor stort set intet hang sammen. Vi var presset fra start på fysikken. Havde svært ved at få den taktiske del på plads. Og lavede rigtig mange personlige fejl. Ikke skarpe nok foran mål. Og spillede helt sikkert, vores dårligste kamp ind til nu.

Må sige vi mødte et Vejle hold, som bare var bedre på dagen.

En kamp vi hurtigt vil glemme.

Og så komme stærkt tilbage.

Målscore:

Nikolaj Garbers Jørgensen

FC Sønderborg-Varde 4-0 (1-0)

Fredag aften krævede en helt anden indstilling og vilje til at vinde. Efter en dårlig kamp i Vejle i sidste weekend.

Og det må man sige vi kommer med.

Vi er godt forberedt på Vardes taktik. De spiller bolden rundt og prøver at skabe overtal. Og vil gerne spille bolden i vores bagrum. Det lykkes ikke for dem, vi er gode til at lukke dem ned mand/mand. Vores pres og hurtige omstillinger, gør at vi har fuld styring over kampen. Vi kommer til rigtig mange chancer, og Varde er heldig at kampen kun ender 4-0.

Vi spiller en god kamp, hvor vi styrer den taktiske del. Vi viser os mere fysisk og kommunikere bedre.