Nyheder

Tor Johansen bliver ny cheftræner for U19 i FC Sønderborg

19-11-2021 -


Ny cheftræner udgives i samarbejde med Broager Sparekasse, Linak og Sønderborg Kommune.

 

Til vinter vil der være udskiftning på trænerposten på U19-holdet i FC Sønderborg. Nuværende træner Gunnar Guillermo Nielsen har sidste dag i FC Sønderborg d. 30. dec., i den forbindelse vil vi gerne takke for samarbejdet og vi er sikker på at det ikke bliver sidste gang vi ser Gunnar i FC Sønderborg. Imens Troels Missfeld vil overtage en anden rolle i FC Sønderborg regi.

Til den kommende sæson har vi tilknyttet Tor Johansen som ny cheftræner for vores U19.

-”Det bliver en vanvittig spændende tid vi går i møde på U19. Jeg ser frem til at møde gutterne og få sat i gang i arbejdet. Der er i mine øjne et kæmpe potentiale for U19 i og omkring hele Sønderborg og det skal vi have indløst i fællesskab med vores moderklubber. Jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver et fantastisk forår for vores U19 hold”, fortæller Tor Johansen.

Den 23-årige FC Sønderborg-træner Tor Johansen er blevet udnævnt til klubbens nye U19-træner. Han har tidligere haft flere U-hold i FC Sønderborg med stor succes, hvorfor han er klar til det næste step på FC Sønderborg elite ungdomshold-nemlig cheftræner for U19 holdet.

Sportschef Erik Nielsen er glad for, at han har fået besat posten som U19 træner i klubben med en kompetent træner.

- ”Med ansættelsen af Tor Johansen som U19 træner har vi en nøgleposition på plads. Tor har et godt tag på de spillere, han arbejder med, han er engageret og interesserer sig for dem, på og uden for banen. Han er en dedikeret træner, der bruger meget energi og tid på, at det hele går op i en højere enhed. Tor er en god udviklingstræner, der vil være rigtig god til at være den sidste mand på affyringsrampen”, siger Erik Nielsen.

 


 

 


Sportschef

Erik Nielsen
Tlf. 42 91 16 31
Mail: fcssportschef@gmail.com

Head of Coaching

Johnny Mølby

Mail: Johnnymoelby@gmail.com

 

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk