Nyheder

Ugens kampreferater

21-09-2021 -


U13

FC Sønderborg U13 vs SGI/SSK 5-3 (3-1)

Vi spiller første kamp efter ombrydning og møder Lyseng som blev nummer 1 i den anden række så det var lagt op til topkamp og en god målestok for hvor langt vi er kommet.

Det blev en god kamp med to gode hold som begge ville spille fodbold og prøvede at bygge spillet op nedefra selvom man blev presset. Det var en fornøjelse at se. Vores opbygningspil fungere ok og vi fandt løsninger til at spille forbi deres første pres og finde mellemrummet mellem deres midtbane og forsvar som vi udnyttede godt. Til gengæld skulle vil lige tilbage på sporet med vores forsvars- og erobringsspil som ikke fungere helt så godt i starten af kampen hvor vi forærer dem et mål og et par store chancer. Men efter lidt tid begyndte vi at overholde vores aftaler igen og vi gik lagt et godt pres på Lyseng hvor vi får erobret bolden højt på banen som også giver os et par mål.

Kampen var en super oplevelse da det var to hold som ville spille fodbold og Lyseng skal bestemt roses for deres tilgang til spillet som gjorde at begge hold blev presset maximalt til bedst mulig udvikling for alle spillere. Vi kunne med lidt større dygtighed og held godt have scoret et par mål mere men vi i trænerteamet var super tilfreds med spillernes præstation.

Vi spiller allerede onsdag igen en pokalkamp mod Kolding Nord som vi glæder os meget til.

Målscore

Oliver P: 1

Aryan Rai: 4

 

U14

FC Sønderborg vs Næsby BK 2-5 (0-3)

Vi møder denne søndag Næsby på hjemmebane, som indtog puljens 2. plads med 9 point. Vi var sikre på at vi denne gang skulle have noget med fra kampen, da vi selv synes vi er inde i en rigtig fin periode. Og alt tyder da også herpå de første 20 minutter af 1. Halvleg er vi spilstyrende og klart bedste på bolden.

Vi formår dog ikke at blive farlige og for det bliver vi straffet. Næsby udnytter en opspilsfejl, som hjælpes på vej af manglede kommunikation defensivt og vi kan se os selv være bagud, ufortjent. Her knækker filmen for os, og inden pausen kan vi se Næsby udbygge til 0-2 og 0-3, dette skyldes i store dele at vi ved lidt modgang glemmer vores aftaler og planer.

I pausen aftaler vi at komme frem over stepperne, lidt taktiske ændringer gør at vi fra 2. Halvleg start sætter os på kampen. Næsby må også se os lave mål til hen holdsvis 1-3 og 2-3, hvorefter vi har muligheder til 3-3 men desværre ikke får den puttet ind. De små marginaler er bare ikke med os for tiden, og selvom Næsby i hele 2. halvleg ikke formår at spille sig til noget der kunne minde om en chance må vi se dem score til 2-4 efter et straffespark for hånd på bolden. Og med 2 minutter igen bidrager en flot scoring til slut resultatet 2-5 som i den grad er et skævbillede af kampens forløb.

Vi ser allerede nu frem til næste kamp, hvor vi satser stærkt på vi endelig belønnes for de gode indsatser.

Målscore: 

Nicklas Bergmann Schmidt : 1

Gustav Høyer Callesen: 1

 

 

U15

FC Sønderborg vs Esbjerg fB 3-2 (1-2)
 
 Vi starter kampen lidt nervøst. Men efter nogle minutter får vi en god start efter hjørnespark. På en indøvet hjørnespark kombination kommer Alex højst til vejrs og header os på 1-0. Dog har vi stadig svært ved at komme ind i kampen, vi rammer ikke hinanden, taber anden bolde og bare generalt halter bag efter. Esbjerg kommer på 1-1 efter vi taber bolden i vores opspil. Inden i 1 halvlegs tillæg tid score Esbjerg til 1-2 til stor ærgrelse.
Til pausen får vi lavet nogle justeringer som skal hjælpe os. Vi går ind til 2 halvleg som aftalt og allerede efter 5 min inde i halvlegen får Esbjerg et hjørne og bolden ryger ud bagerst i feltet hvor en helt fri Esbjerg spiller banker bolden i kassen 1-3 nogle minutter efter får vi reduceret ved Albert. 2-3.
Vi presser for at få udlignen men istedet for vi nogle skader som gør vi bliver nød til at skifte og mister lidt momentum.
 
Denne kamp hvor vi ikke følte meget lykkes for os vil vi tage med os fra kampen,at vi skal hjem og arbejdet videre på at slippe bolden hurtigere, have mere fokus kommunikation mellem spillerne.
 
Næste kamp er ude mod HEI D 25/9 kl.15.00
 
Målscore:
 
Alexander Mastrup: 1
Albert Rrahmani: 1
 

 

U17

FC Sønderborg vs FC Fredericia 5-0 (1-0)

Efter et dårligt resultat i Horsens i tirsdags. Kommer vi med et helt andet udtryk imod Fredericia. Vi har mere ro på bolden,og får spillet bolden rundt i de frie rum.

Vi står rigtig stærkt i vores defentsiv,og gør det svært for Fredericia at spille sig igennem. Vi er ofte i overtal på den centrale midtbane. Som gør at vores omstilling bliver farlig hver gang.

En rigtig flot kamp, hvor der aldrig er tvivl om kampens vinder.

Næste kamp spilles på søndag i AGF/IF Lyseng.

Målscore:

William Baxter:  2

Valdemar Philip: 1

Oskar Erichs: 1

Mariusz Degutis: 1

U19

FC Sønderborg vs Andrup IF 4-3 (1-2)

Vi spillede i fredags vores femte turneringskamp og det blev til en af de bedste præstationer fra vores side i denne sæson.

Vi mødt rækkens nr 1 i form af Andrup IF. Det blev en rigtig god kamp, hvor vi kunne mærke fra start af hvorfor Andrup er så godt kørende i denne turnering. De kom nemlig med et meget høj pres og en masse af løb igennem kæderne.

Kampen blev spillet i et højt tempo med masser af nærkampe og til tider mange lange bolde. Vi spillede på en fantastisk bane, men regnen gjorde banen hurtig og vi havde det svært med at spille forbi deres aggressive pres. De scorer 2 tidlig mål i kampen som følge af egne personlige fejl. Efter 30 min i første halvleg begyndt vi at tro mere på egne evner. Casper Jørgensen reducerer til 1-2 og vi går til pausen med en følelse af at vi godt kunne spille op med dem.

Vi blev enig omklædningsrummet at vi skulle ud og jagte sejren. Vi fik rettet nogle taktiske udfordringer og vi kom ud med mere vinder attitude. Drengene steppede virkelig op og gav sig 100%.

Vi domineret desuden en stor del af anden halvleg, Jakob Jensen udligner efter en fantastisk kombinationspil og Simon Søndergård bringer os forend med 3-2 med en fantastiks spark udenfor feltet og hans allerførste boldberøring i kampen. Andrup presser på i de sidste 10 minutter. Vi få et gulkort, en mand i undertal og mange indlæg i vores felt. Andrup lykkedes med at udligne og det sidste minut scorede de også til 4-3.  

Trænerteamet og holdet var utrolige skuffet efter kampen, men stadig med en følelse af at vi udvikler os og at vi godt kan være med. Derfor glæder vi også allerede til på fredag når vi skal ud at besøge Bredballe IF.

Målscore: 

Kasper Jørgensen: 1

Jakob Jensen: 1 

Simon Søndergaard: 1

 

 


Sportschef

Erik Nielsen
Tlf. 42 91 16 31
Mail: fcssportschef@gmail.com

Head of Coaching

Johnny Mølby

Mail: Johnnymoelby@gmail.com

 

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk