04-04-2022 -

Kampreferater udgives i samarbejde med Broager Sparekasse

U13 Liga 1

FC Sønderborg - Haderslev FK (1-0) 1-6

I den her weekend mødte vi storebror Sønderjyske hvor vi ender med at få en røvfuld. Resultatet er ikke den sande historie på kampen hvor vi kan have stor ære af kampen. Men ære giver ingen point, det gør mål.

Vi spiller en god kamp de første 50 minutter især første halvleg synes jeg vi mindst er på højde med Sønderjyske. Vi stresser dem godt og får erobret bolden højt og holder dem nede på 1-2 chancer og vi her selv det 2-3 chancer hvor vi score på den ene. En god redning fra vores målmand forhindre også dem i at score på en friløber. Så ialt en godkendt halvleg hvor vi er foran 1-0.

Vi snakker om i pausen at spille bolden mere rundt og hvile med den. Men det lykkes desværre ikke helt. Sønderjyske kommer godt ud til anden halvleg og stresse os meget i vores fase 1 og vi får ikke helt spillet os ud som det lykkes i første. Så det var til Sønderjyske fortjeneste at de fik justeret deres presspil og vi formået aldrig at spille os ud af det på trods af det var plads.

Vi har dog alligevel et par store muligheder - en på stolpen og snydes for et straffespark som kunne have ændret kampen. Til gengæld forære vi dem et straffespark helt unødvendigt. I slutfasen holder vi ikke hovedet koldt og da de først score til 3-1 falder vi sammen og nederlaget bliver for stor. Det skal vi gøre bedre.

Men holdet gjorde det godt og vi havde Sønderjyske max presset. Leverer vi på dette niveau i de resterende kampe så ligger der point og venter på os. Så op med hovedet drenge vi havde fortjent mere i dag og vi gjorde alt hvad vi kunne på nær de sidste 10 min.

Målscore:

Aryan: 1

U14 Liga 2A

Fc Århus Syd - Fc Sønderborg (1-2) 3-4

I weekenden var vi en tur i det sydlige Århus, for ar spille mod Fc Århus Syd. Det var et meget rodet kamp. Vi kunne ikke rammer hinanden, vi vandt ikke vores duller og vi kunne heller ikke forsvar. Heldet var med os, at Århus ikke bringe sig foran med 1-0, 2-0 eller 3-0. Første efter 21 minutter, hvor vi rammer hinden går det stærkt for Århus og bolden ligger i mål til 0-1. 7 minutter efter for vi et hjørnespark. Hvor vi kommer på 0-2, et hjørnespark kombination, som vi havde øvet på trænings banen. Det var det bedste moment i kampen, at se det vi havde øvet kunne lykkes i kampen. 5 minutter før halvleg lukker vi Århus i kampen og det score til 1-2.

Anden halvleg bliver også en målerigehalvleg. Først score de til 2-2. Vi score til 2-3 og 2-4. 3 minutter efter score det igen 3-4. Resten af kampen bliver en masser duel spil og meget rådet kamp.

Det vi har lært af den kamp, at når vi møder mindre god hold skal vi ikke ned og spille på der niveau og præmisser. Ellers tage vi de 3 point som vi har savnet meget.

Asa, Aarhus- Fc Sønderborg (2-0) 2-0

Klart vores bedste 1. Halvleg i sæsonen. Masser af gode auktioner godt gennembrudsspil. Dog udebliver de helt store chancer og så ud af det blå på hjørnespark kommer modstanderen på 1-0 hvor det er modstanderen der kommer højst inde i det lille felt og 1-0.

Til trods for vi fortsætter vi vores gode spil. Men så kommer der en høj bold inde i det lille felt. Hvor manglende kommunikation mellem spillere og målmand og banens mindste kommer højst og 2-0.

I halvlegen snakker vi om vi blot skal forsætte vores spil og så skal chancerne nok komme. Vi fortsætter vores pres og vores chance kommer da Albert presser en tilbagelægning som får bolden fra målmanden men målmanden kommer godt tilbage. Der skulle gå nogle minutter før vi kom frem til den næste store chance da Rasmus bliver sendt i dybden og lægger den indover til Albert som mister et skridt og sparker forbi mål. Og vi bliver mere offensive og det giver store chancer til de andre og sidst i halvlegen får de en kontra som bliver lagt fladt ind over sparker på Lau som på fantastisk vis redder os.

Kampen slutter 2-0 til Asa, en kamp hvor det burde have givet point. Men rigtig gode momenter i vores spil, som vi helt klart kan tage med herfra.

Vores næste kamp er hjemme mod Middelfart d 9/4 kl.14.00 på Sønderborg stadion

U17 Liga 1

FC Sønderborg-FC Horsens 1-2 (0-2)

Det bliver en første halvleg, hvor alt går imod os. Vi får 4 gule kort, hvor det første allerede kommer efter 2,5 min. Så lang tid i undertal, gør at Horsens let får scoret 2 mål.

Anden halvleg viser vi fint spil. Vi spiller bolden hurtigt rundt, imellem Horsens kæder. Og kommer frem til mange store chancer. Det er nu blevet til en fodbold kamp. Som ikke bliver ødelagt af en dommer, som deler gulekort ud hele tiden.

Kampen ender med et mindre godt resultat. Men vi er tilfreds med måden, vi kæmper i anden halvleg. Vi formår at lægge et pres på vores modstander. Og får scoret et mål, som sagtens kunne have blevet til flere.

Vores næste kamp spilles på Søndag kl 15 i Ikast.