Nyheder

Ugens kampresultater

24-03-2019 -


Lørdag

U15
FC Sønderborg - Spangsbjerg IF 0-0

Så kom vi også på tavlen. Dog med et resultat som vi er meget skuffet over. 
 
Vi møder et Spangsbjerg hold, som havde mere travlt med at få fjernet FC Sønderborg spillerne fra banen end bolden. 
Et hold som mest af alt ville spille omstillinger og på fysikken, hvilket de også fik lov til, i alt for mange tilfælde. De kom tydeligvis for at forsvare et uafgjort resultat hjem og ville helst ikke have bolden, hvis de kunne undgå det. 
De har en stor chance i første halveg som Frederik heldigvis tager sig af. Ellers kommer de kun frem til det vi selv er med til at skabe for dem. Vi har meget spil og kommer også frem til et par chancer i første halveg, men mangler lige det sidste for at komme frem til den helt store chance. 
 
Pause
 
Vi er enige om at vi skal blive ved med at holde fast i spillet, for chancerne skal vi nok komme frem til. Vi får også et par af de helt store, som vi bør og skal score på i kampe som denne. 
I vores taktiske oplæg inden kampen, snakker vi om, at vi selv er vores værste modstander, hvilket også kommer til udtryk de sidste 15-20 min.
Vi begynder at "slås" og gå i dueller med dem, i stedet for at blive ved med at spille fodbold. De får lov til at gå hårdt til os, og det giver nogle frustrationer, som vi bruger alt for meget energi på. 
Den sidste del af kampen er ikke køn, de store chancer udebliver, og det hele ender med et uretfærdigt 0-0 resultat, som kun Spangsbjerg vil være tilfredse med.
 
Vi går på trænings banen i næste uge og arbejder videre med troen på vi nok skal få det vendt. Tak for den store opbakning der var i det flotte forårsvejr!
 
//Lars

Søndag

JS
FC Sønderborg - IF Lyseng 0-3

U14
FC Sønderborg - Ringkøbing IF 3-1

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk